.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
با رأی نمایندگان؛
«دستغیب» رئیس دیوان محاسبات کشور شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۳ دی ماه) مجلس شورای اسلامی انتخاب رئیس دیوان محاسبات کشور در دستورکار قرار گرفت.
 «دستغیب» رئیس دیوان محاسبات کشور شد

شمال نیوز:  «سید احمدرضا دستغیب» و «پژمان پشمچی‌زاده» گزینه‌های ریاست دیوان محاسبات بودند که در نهایت دستغیب با ۱۴۱ رأی از مجموع ۲۵۳ رأی به عنوان رئیس دیوان محاسبات کشور انتخاب شد.

 

به گزارش شمال نیوز، مجلس شورای اسلامی پس از موافقت با حضور «مهرداد بذرپاش» در وزارت راه شهرسازی، باید برای تصدی صندلی ریاست دیوان کل محاسبات کشور انتخاب می‌کرد. نمایندگان مردم، بعد از حدود یک ماه با ۱۴۱ رأی از مجموع ۲۵۳ «احمدرضا دستغیب» را به عنوان رئیس جدید دیوان محاسبات برگزیدند.

 

مدرک تحصیلی دستغیب، دکترای علوم سیاسی است و ۲۱ سال سابقه تدریس در حوزه حکمرانی و سیاستگذاری، مدیریت سازمانی، توسعه اقتصادی و سیاسی، مباحث حقوقی و قانون‌گذاری، سازمان های بین‌المللی و منطقه‌ای را در کارنامه خود دارد.

 

دستغیب همچنین در دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم شیراز بوده و در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عضویت داشته و در دوران نمایندگی، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه بوده است. علاوه بر این عضویت در کمیسیون تدوین برنامه پنج ساله توسعه کشور نیز در کارنامه اجرایی او به چشم می‌خورد.

 

علاوه بر مسئولیت‌های متعدد و متنوع در مجلس، دستغیب در دوره‌های مختلف ریاست هیئت بازرسی رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ریاست شورای اجرایی گروه بین‌المجالس را بر عهده داشته و همچنین پیش از ادغام سازمان ملی جوانان با وزارت ورزش مدیر این نهاد بوده است.

 


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 13 دي 1401
مسئول اسبق دفتر تحکیم وحدت دانشگاه آزاد شیراز، دهه ۷۰
جالب است که محبت لاریجانی ، برایش آورده داشت .

دیدگاه فکری بذرپاش کجا و دستغیب کجا ؟!!
خدا به خیر کند ...

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.01 seconds.